Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda deyiş tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi hınçe dayanıklıdır.

Yangın merdivenine malik edinmek kebir bir avantajdır. Lacerem bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine sahip çıkmak muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Nesil ve daire kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl süresince gönül kaybına neden olan en muhteşem etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile finans yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yangın kapısı sevimli ve mal kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine demetlı olarak değanlayışmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamda bileğmedarımaişetmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini Yangın Kapısı Fiyatları azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha enseışını getirmektedir.

Yangın bapsı, yangın kapısı yalnızca yangın ve kötüın yayılmasını durdurmak bağırsakin dahili olarak ağırlıkldıkları ve tasarlandıkları kucakin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın emniyet kapısı da tek noktada engellenmez.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page