Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Dahası, yangın kapısı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı kazançlı etkilerini bile azaltır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile fiillevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cepheı rabıta son mertebe farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma orantılı şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya teamülyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişçok güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Aynı zamanda kaçış yolu genişliği 180 cm’ den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binaları merdiven kapı genliği 120 cm’ den sıkı Yangın Merdiveni Kapısı olamaz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en koca yararı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Esbak örgülarda ve yangın merdiveni vadiı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; ön nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda örgüdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan yaşamını asıl düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page